(VIDEO) BMW nu-i Mercedes, apasă-l mai tare, i-a răspuns sistemul multimedia al unui E36 unui tânăr din Polonia

18 Decembrie 2021, 11:31
Redacţia PiataAuto.md
Disputele din fanii BMW şi Mercedes sunt legendare şi ţin de multe decenii încoace, la fel şi tachinările între aceştia. Iar unele dintre aceste tachinări sunt făcute cu atât de mult bun gust şi umor, încât nu ai cum să te superi, ci doar să zâmbeşti în urma unei noi asemenea situaţii. Iar un fan de BMW din Polonia a filmat cea mai nouă asemenea tachinare, care a devenit deja virală în ţara sa.
Şoferul de BMW E36 e unul pasionat avansat în alte condusului şi motorsportului, având şi experienţe de participare la tot soiul de evenimente sportive cu maşina sa şi mai având şi alte BMW-uri în proprietare. E şi un adevărat fan BMW, iar de curând a imitat prezenţa unui sistem multimedia inteligent la bordul E36-ului său, după modelul celui din Mercedesurile moderne. Şi dacă într-un Mercedes modern poţi vorbi cu sistemul multimedia spunându-i „Hey, Mercedes”, atunci pasionatul de BMW din Polonia şi-a programat sistemul pe bază de smartphone să răspundă la apelul „Hey, BMW”. A mai făcut nişte scamatorii la răspunsuri, fireşte, iar apoi a şi pornit filmarea.
La început, şoferul de BMW conduce plictisit, în ritm monoton, ţinându-şi capul să nu adoarmă, imitând stilul de condus al şoferilor de Mercedes. Apoi îi adresează o întrebare sistemului multimedia, începând cu „Hey, BMW”, iar de acolo se aude şi răspunsul de genul „BMW nu-i Mercedes, aşa că apasă pelada mai tare!”. Aşa că şoferul a urmat imediat sfatul. Vezi totul mai jos, cu o doză potrivită de umor, desigur, şi, fireşte, cu îndemnarea de a respecta condusul în siguranţă pe drumurile publice.
0
9,115
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!