(VIDEO) Cât de silenţios şi de rapid poate merge un Mercedes ML W164 cu 330 mii km parcurşi pe o autostradă fără limită de viteză din Germania

22 Decembrie 2021, 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Prima generaţie Mercedes-Benz ML a fost unul din pionerii în lumea SUV-urilor performante în teren accidentat, care puteau merge şi rapid pe asfalt. Dar totuşi, acea primă generaţie era construită pe cadru dur şi abia a doua generaţie, cu numele de cod W164, cea despre care vorbim azi, a fost concepută pe caroserie autoportantă şi pretindea confortul desăvârşit pe autostrăzi.
Totuşi, W164 se lansase într-o perioadă în care puţine SUV-uri puteau să ofere o ţinută de drum confortabilă, silenţioasă şi precisă la viteze de peste 200 km/h. Însă acest model putea. Şi poate şi azi, la 15 ani de la fabricare şi 330,000 km parcurşi pe odometru. În video-ul de mai jos, un asemenea ML 320 CDI, cu motor diesel V6 sub capotă, ajunge să atingă viteze cu mult peste 200 km/h, ba chiar către 230 km/h, şi-n acelaşi timp motorul diesel practic nu se aude la interior, iar izolarea fonică e una de la care ar putea să ia lecţii multe modele Mercedes din zilele noastre!
Vezi mai jos această galopare din zilele noastre a unui Mercedes ML de 330 mii km pe autostrăzile germane fără limită de viteză.
1
5,246
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!