Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Ce sunet magnific scoate motorul unei Alfa Romeo 8C Spider modernă

23 Decembrie 2021 - 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Da, Alfa Romeo a avut modele genial de bune şi în timpurile mai moderne, în secolul nostru. Modelele 8C Competizione şi 8C Spider sunt cu siguranţă cel mai bun exemplu. Au fost produse, însă, în doar câte 500 exemplare fiecare, deci 1,000 în total, iar norocoşii care le au azi în garaj se pot bucura de acel veritabil caracter de Alfa Romeo, împachetat în performanţe moderne, cu cifre ameţitoare.
De fapt, acest model Alfa Romeo e motorizat de un V8 imens de 4.7 litri, construcţia căruia a fost prevăzută iniţial pentru modelele Ferrari şi Maserati. Scoate tocmai 450 CP, cifră care poate propulsa maşina până la 100 km/h în numai 4.2 secunde, atingând o viteză maximă de 292 km/h. Şi o face cu un sunet magnific, aşa cum doar italienii ştiu să-l scoată din motoarele lor şi să-l accentueze prin ţevi de eşapament corecte.
În video-ul de mai jos o asemenea Alfa Romeo 8C Spider e lăsată să-şi dezlănţuie potenţialul acustic şi dinamic pe câteva drumuri pustii din Olanda. Şi anume el, sunetul, e partea magnifică a acestui video! Păcat că Alfa Romeo a produs doar o mie asemenea maşini şi e păcat că ultima dintre ele a fost produsă tocmai în 2010, iar de atunci şi până azi Alfa n-a mai scos un alt model la fel de glorios şi genial.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter