Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cine e mai capabil pe zăpadă, un VW Golf Synchro sau o Lada Niva

26 Decembrie 2021 - 18:19
Redacţia PiataAuto.md
VW Golf Synchro a fost un model aproape experimental al grupului VW, dar succesul lui mai ales în imaginea pe care a adus-o pentru VW, a determinat apariţia mai multor modele cu tracţiune integrală, iar ulterior chiar şi instalarea lui 4MOTION ca un sistem cu identitate clară pentru VW. Totuşi, Golf Mk2 Synchro e cel de la care a început această glorie, iar astăzi asemenea exemplare ajung să se vândă uneori şi la preţuri de zeci de mii de euro dacă sunt în stare bună, şi asta pentru că s-au produs doar 7,735 exemplare în toată istoria!
Un asemenea VW Golf Mk2 Synchro, dar în stare mult mai neglijată, a fost achiziţionat de curând de către un cunoscut youtuber din Rusia, iar recent acesta s-a aventurat în offroad cu zăpadă alături de o Niva clasică. Teoretic, Niva e un model mult mai capabil în offrroad după construcţia sa, dar practica poate da întotdeauna surprize, şi apoi, e interesant să vedem şi cât de mare pote fi diferenţa între cele două modele.
Aşadar, ceea ce vedem mai jos e o escapadă în zăpadă cu aceste două modele clasice, într-un duel spectaculos de offroad, pe care te invităm să-l vezi, mai ales dacă ai admirat vreodată vreo generaţie de Golf, sau poate chiar pe Golf Synchro, sau, pe de altă parte, dacă măcar vreodată ai avut vreo simpatie pentru Niva. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter