Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cu un Porsche, la culoarea roşie a semaforului, la un pas de a provoca un accident în Chişinău

23 Decembrie 2021 - 15:07
Redacţia PiataAuto.md
E greu de înţeles motivarea pe care o poate avea un şofer de a trece la roşu, relativ încet, după ce staţionase mai devreme, fiind la un pas de provocarea unui accident şi continuându-şi apoi agale deplasarea. Nu pare a fi o manevră inconştientă, sau o trecere la limita schimbării culorilor. Nu pare a fi nici măcar o situaţie de urgenţă absolută, deşi mulţi ar spune că e discutabil dacă ar putea servi drept scuză. În fine, situaţia surprinsă azi în Chişinău pare a fi pur şi simplu indiferenţă şi sfidare cu tupeu a regulilor de circulaţie, cu punerea în pericol a altor participanţi la trafic.
Totul se întâmplă pe strada Hristo Botev din Chişinău, la intersecţie cu strada Independenţei. Aici, în direcţia de plasării a şoferului cu cameră de bord, există două benzi cu deplasare obligatorie diferită, cea din dreapta fiind destinată deplasării exclusiv spre dreapta. După cum e poziţionat Porsche-ul, însă, acesta pare să fi depăşit coloana de pe stânga şi apoi să se fi plasat în faţa acesteia. Nu aşteaptă, însă, semaforul verde, ci traversează la roşu, fiind la un pas de a lovi o Skoda Fabia în intersecţie, care circula regulamentar.
După asta Porsche-ul a mers încet mai departe, într-atât de agale, încât automobilul cu camera de bord s-a aflat la doar câţiva zeci de metri în spatele lui ulterior, pe strada Independenţei.

Vezi mai jos întreaga situaţie surprinsă în Chişinău.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Moldova / Ivan Ursachi
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter