(VIDEO) Cum arată Kamchatka, regiunea cu natură superbă cu atât de puţine drumuri, încât poţi înainta doar cu maşini capabile

3 Decembrie 2021, 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Kamchatka e una din cele mai puţin cunoscute şi explorare regiuni ale lumii, dar totodată e şi o regiune cu cel mai magnific relief din câte ne-am putea imagina. E o peninsulă cu o suprafaţă de 270 mii km pătraţi, marea parte a căreia are statut de parc naţional. Regiunea aproape că nu e conectată cu drumuri magistrale de cealaltă parte a Rusiei, existând doar nişte drumuri înguste, acoperite în mare parte cu pietriş, care sunt destul de dificile pentru înaintare.
Iar toată izolarea asta o ajută, de fapt, să-şi păstreze neatinsă natura fantastică. Pe aici poţi găsi vulcani, munţi, păduri dense, plaje oceanice, depresiuni acoperite cu rocă vulcanică, râuri neumblate.
Şi chiar şi în interiorul peninsulei drumurile sunt puţine, într-o stare mai mult de căi tasate cu pietriş în cel mai bun caz şi doar în interiorul localităţilor mai mari poţi vedea porţiuni asfaltate. Iar într-o asemenea regiune e logic să ai doar o maşină cu capacităţi sporite de trecere, altfel ea pur şi simplu nu are sens, nici măcar în interiorul localităţilor, care sunt prea mici şi dispersate pentru a justifica o maşină pur urbană.
Video-ul de mai jos arată elocvent condiţiile de înaintare şi maşinile care se pot descurca bine pe drumurile din Kamchatka. Sunt nişte offroader-e clasice japoneze, gen Nissan, Mitsubishi, Toyota, unele din ele modificate pentru capacităţi şi mai sporite faţă de cele din uzine. Pentru că doar aşa poţi cu adevărat gusta măcar un pic din peisajele magnifice ale peninsulei.
Iar în video-ul de mai jos un grup de amici talentaţi în filmări magnifice anume asta fac — o escapadă cu maşinile lor japoneze spre o plajă de la Pacific, unde au venit să facă surf. Şi partea cea mai frumoasă e însăşi filmuleţul de nici 3 minute de mai jos, dar sunt trei minute de maşini japoneze înaintând prin Kamchatka, de aventuri şi de peisaje fantastice ale uneia din cele mai magnifice regiuni ale lumii, încă aproape neatinsă de om!
0
2,924
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!