(VIDEO) Cum arată primul Toyota Land Cruiser 300 blindat, creat în Rusia

23 Decembrie 2021, 12:14
Redacţia PiataAuto.md
Toyota Land Cruiser e în mod tradiţional unul din modelele preferate pentru blindaj, atât datorită construcţiei durabile şi mari, cât şi datorită capacităţilor de trecere sau a aspectului lipsit de opulenţă la exterior. Dar, întrucât noua generaţie Land Cruiser 300 abia a apărut şi peste tot în lume e un deficit mare de exemplare în raport cu cererea uriaşă, încă nici un atelier nu reuşise să anunţe blindajul unei asemenea Toyota. Până de curând, când un atelier din Rusia a făcut-o, declarând că e primul din lume care a creat un Land Cruiser 300 blindat.
Aşadar, un asemenea Land Cruiser blindat din Rusia a primit 1.2 tone de blindaj suplimentar faţă de greutatea sa originală! Circa 900 kg au mers la blindajul obişnuit şi încă 300 kg la geamurile blindate! Totul pentru a se conforma standardelor înalte VR7 de blindaj!
Adevărul e că autorii acestui Land Cruiser blindat din Rusia au o experienţă uriaşă de creare a maşinilor blindate. Aceştia produc chiar şi UAZ-uri blindate, pe care montează apoi motoare V8 japoneze, pentru că altfel acestea nu s-ar mai putea urni din loc cu motorul original de UAZ. Şi e la fel de adevărat că acest Land Cruiser are mult mai multe elemente de blindaj decât se practică de obicei la nivel internaţional, până şi compartimentul motor fiind blindat, ba chiar şi radiatorului, lăsând şanse minime ca cineva să poată imobiliza acest Land Cruiser.
Iar lista de elemente suplimentare şi surprinzătoare de blindaj acestui Land Cruiser 300 e uriaşă. Te invităm să le vezi mai jos pe toate, ba chiar în video la final e inclusă şi o scurtă prezentare a unui UAZ blindat. Iar dacă ai nevoie, poţi include subtitre cu traduceri automatizate în limba dorită.
0
3,634
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!