(VIDEO) Cum arată un autobuz transformat în casă mobilă cu garaj la parter, pentru a-ţi purta maşina cu tine

21 Decembrie 2021, 16:34
Redacţia PiataAuto.md
Când ai în garaj mai multe maşini de vis, când ai ajuns şi la o perioadă a vieţii în care te poţi bucura de ele, când ţi-ai împlinit şi aspiraţiile de a avea multe milioane pe conturi, atunci şi abia atunci cineva s-ar putea gândi la acest autobuz de vis, care e de fapt o casă pe roţi, cu tot cu garaj la parter. Da, şi garajul e tot mobil, evident, ca să-ţi poţi purta maşina de vis.
E un vehicul produs de germanii de la Volkner, specializat în modificarea a tot soiul de camioane în adevărate case luxoase pe roţi. Iar creaţia asta porneşte de la 1 milion şi 600 mii euro în sus. Fără maşina din garaj, fireşte. Aşadar, ce obţii pentru aceşti bani?
Cea mai deosebită facilitate a acestui vehicul e acel garaj de la parter, realizat printr-un mecanism retractabil patentat, prin care o maşină nu foarte înaltă poate urca pe el, după care e ascunsă între roţile autobuzului.
Autobuzul, are a fost un Volvo la origine, e propulsat de un motor de 450 CP. Are panouri solare deasupra pentru a-şi asigura o parte de energia necesară confortului de la interior.
Iar aici, la interior, e adevăratul lux desăvârşit. Pentru că s-ar putea ca însăşi proprietarul de supercar să-şi conducă această casă pe roţi, lui i-a fost asigurat un loc confortabil la volan, iar centrul de greutate al autobuzului promite a fi plăcut şi apoi, motorul e pe spate, în stil Porsche.
Compartimentul interior propriu-zis abundă în elemente de lux, realizate în stilul yachturilor sau a avioanelor private. Există şi o sufragerie uriaşă, şi o bucătărie cu bar, dar şi un dormitor generos.
Vezi mai jos acest vehicul magnific, creat pentru o viaţă de vis.
0
3,791
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!