(VIDEO) Cum sună pe un dyno stand din Moldova un Audi S2 quattro cu motor V8 de peste 800 CP

17 Decembrie 2021, 19:22
Redacţia PiataAuto.md
Da, acest Audi e cât se poate de real şi el există în Moldova! E un Audi S2, dar e puternic modificat, fireşte, întrucât S2-urile originale, deşi aveau tracţiune quattro standard, aveau un motor de 5 cilindri în linie, nu un V8. Totuşi, proprietarul său şi-a dorit un V8 imens, tot de origine Audi, iar un mecanic priceput din Moldova, pe nume Alexandru Gusev, despre care vă mai povestisem şi anterior, i-a asigurat alegerea corectă de componente şi creşterea puterii până la valori absolut incredibile.
Când a fost pus pe dyno-stand, acest Audi S2 din Moldova, cu un V8 turboaspirat sub capotă, modificat temeinic, a indicat o putere de peste 800 CP şi un cuplu de peste 1,150 Nm! Pe un Audi construit în anii 90!
Maşina e atât de rapidă acum şi de puternică, încât învinge practic orice concurent modern la cursele de drag, la una din ele proprietarul participând în această vară la Bălţi pe un teren autorizat.
Noi zicem că istoria acestei maşini şi a acestui mecanic cu mâini iscusite, despre care tot aflăm prin creaţii impresionante, ar merita aflată mai în detaliu, nu? Până atunci, însă, mai jos avem video-ul cu momentul în care acest Audi S2 a fost pus pe dyno stand şi turat la maxim pentru a i se măsura puterea. Îl poţi asculta şi vedea, apoi lasă-ne impresiile în comentarii!
0
1,812
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!