(VIDEO) Depăşire neregulamentară între două camioane din Moldova, care a impus un alt şofer nu doar să oprească, ci să şi o ia prin noroi

17 Decembrie 2021, 13:43
Redacţia PiataAuto.md
Despre depăşirile între camioane se vorbeşte adeseori că sunt lente, dar şi acestea pot avea loc atunci când condiţiile permit. Însă când se fac neregulamentar, cu ocuparea ambelor benzi, inclusiv cea de pe contrasens, riscul unui accident e aproape iminent. O asemenea situaţie revoltătoare a fost surprinsă acum două zile de către un şofer din Moldova, pe un traseul din raionul Criuleni.
Acesta a văzut de departe că un camion albastru era în plină depăşire neregulamentară a unu alt camion, ocupând banda de pe contrasens, adică banda pe care se deplasa şoferul cu camera de bord. Şoferul de automobil a oprit aproape total în această situaţie de risc, pentru care nu era vinovat, dar, pentru că acel camion albastru aşa şi nu reuşea să-l depăşească pe celălalt şi venea direct în el într-o coliziune frontală, fără vreo intenţie de a frâna din timp sau de a-şi întrerupe depăşirea neregulamentară, şoferul din autoturism a fost nevoit să o ia spre dreapta prin noroiul de pe acostament, pentru a evita un impact frontal.
E greu de înţeles ce a fost asta — o depăşire absolut iresponsabilă din partea şoferului de camion albastru, într-un loc cu linie continuă şi cu trafic pe contrasens, sau o accelerare la maxim din partea celui care era depăşit şi în rezultat o anumită „cursă” între el? Cert e că din cauza a asemenea manevre se pot produce cele mai grave accidente, înc are pot avea de suferit şi oameni care nu au nici o vină. Vezi toată situaţia surprinsă în video-ul de mai jos.
0
2,296
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!