Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Ninsoarea de astă-noapte l-a făcut fericit pe un şofer de Lada, care a tot ţinut-o în derapaje la intrarea în Chişinău

26 Decembrie 2021 - 09:24
Redacţia PiataAuto.md
Ninsoarea de astă-noapte e motiv de bucurie nu doar pentru copii, ci şi pentru unii adulţi, mai ales din cei care abia aşteaptă să mai derapeze pe zăpadă. Un şofer de Lada 2107 a fost astă-noapte cu siguranţă printre cei mai fericiţi şoferi, dar, pe cât de mare i-a fost distracţia, pe atât de aproape a fost de câteva ori de la provocarea accidentelor.
Lada a fost surprinsă pe şoseaua Hânceşti, la intrarea în Chişinău. Pe traseul lat, şoferul de Lada a început a o arunca în scurte derapaje controlate dintr-o parte în cealaltă. Totuşi, la un moment dat unghiul de derapare a devenit prea mare şi maşina s-a apropiat cu faţa de acostament, riscând să ajungă în decor. A oprit în timp util, însă derapajele au continuat şi după asta, Lada ajungând din nou la un pas de a ieşi din nou în decor mai aproape de intersecţia cu strada Mioriţa. Şoferul de Lada a avut noroc să evite un accident până la urmă, dar, se vede că-şi forţează destul de mult norocul.
Vezi mai jos toată situaţia surprinsă de camera de bord a unui vehicul care mergea ceva mai în spatele Ladei.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter