(VIDEO) Nu s-a potolit până n-a făcut un accident: un şofer de BMW din Polonia a scăpat cu bine de prima situaţie, însă nu şi-a învăţat lecţia

20 Decembrie 2021, 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Un proverb de demult spune că ulciorul de merge de multe ori la apă sau, cu alte cuvinte, dacă ţi s-a dat o şansă de a scăpa de un pericol iminent, ar fi cazul să-ţi înveţi lecţia şi să nu faci exact acelaşi lucru în minutul următor. Însă un şofer de BMW din Polonia a făcut exact opusul.
Atunci când vira într-o intersecţie, sub presiunea acceleraţiei şi a drumului uşor lunecos, puntea spate a BMW-ului său Seria 1, punte care e şi motrice, a intrat într-un derapaj şi a dus maşina la câţiva centimetri de un impact. Din fericire BMW-ul s-a oprit fără o lovitură, iar mulţi ar fi răsuflat uşuraţi că au scăpat ca prin urechile acului. Acest şofer din Polonia, însă, a virat rapid şi, văzând o altă Seria 1 identică alături, a apăsat cât a putut pedala, pentru a arunca puntea spate într-un uşor derapaj nervos în linie dreaptă. Doar că fizica l-a pedepsit din nou, de această dată pentru că nu şi-a învăţat lecţia de câteva secunde mai devreme şi maşina a alunecat într-un nou derapaj pe care cel de la volan nu l-a putut controla.
Rezultat a fost un accident cu deteriorarea regretabilă a BMW-ului său. Toată situaţia a fost surprinsă de o cameră de bord şi poate fi văzută mai jos.
0
11,082
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!