Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) O Dacia Duster cu motor 1.5 dCi a poliţiei din Moldova tractează un camion blocat

29 Decembrie 2021 - 17:46
Redacţia PiataAuto.md
Se pare că Dacia Duster, chiar şi în motorizare diesel de doar 1.5 litri, are capacităţi admirabile de a sări în ajutor. Poliţia din Chişinău a publicat astăzi dimineaţă un video, raportând că echipajul său cu numărul 1161 al BPRO, a intervenit în toiul circulaţiei dificile de pe drumurile înzăpezite de ieri în ajutorul unui camion blocat pe strada Meşterul Manole din capitală. Din video se poate vedea că împreună cu Dacia poliţiei camionul e tractat şi de un Chrysler Voyager, dar oricum, marea parte a forţei este suportată anume de Dacia.
Am vrut să aflăm ce motor are această Dacia Duster din dotarea poliţiei şi dacă e o versiune cu tracţiune integrală sau faţă, întrucât calitatea video-ului nu permite distingerea clară a acestui lucru. Într-un final, prin ofiţerul de presă, am reuşit să aflăm de la poliţiştii din echipajul 1161 că vehiculul din imagini e o Dacia Duster cu tracţiune 4x4 şi motor diesel 1.5 dCi.
Şi, din câte se poate vedea din imaginile de mai jos, chiar şi cu acest motor de cilindree compactă, Dusterul poliţiei a putut fi de ajutor pentru imensul camion care nu putea urca panta.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter