Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Prima Tesla din lume cu motor V8 instalat sub capotă, construită de un youtuber din SUA, a ieşit pe drumurile publice

6 Decembrie 2021 - 11:53
Redacţia PiataAuto.md
Mai mult timp în urmă, anunţam despre ideea ambiţioasă a unui youtuber din SUA, de a instala un motor V8 de Chevrolet Corvette sub capota unei Tesla Model S. Sarcina nu era foarte simplă, or, platforma tehnică a lui Tesla nu avea prevăzut vreun tunel central pentru transmisie, nu avea prevăzut nici măcar spaţiu pentru ţevile de eşapament. Aşa că toate aceste lucruri au necesitat transformări radicale şi complexe, iar ca maşina finală să poată fi cu adevărat utilizabilă în viaţa reală, aceste transformări au fost făcute mai temeinic.
La sfârşitul lunii noiembrie, Tesla cu motor V8 a fost prezentată la SEMA, unde pasionaţii de maşini modificate au putut-o admira pe viu. Dar abia acum, după SEMA, youtuber-ul şi amicii săi care au lucrat la maşină au scos-o pe drumurile publice, în viaţa reală, pentru a o goni în toată splendoarea sunetului său. Fireşte, un V8 de Corvette n-are cum să nu atragă atenţia, iar când sunetul vine de pe o Tesla, vehiculul se transformă imediat într-un magnet de atenţie.
Creatorii maşinii au vizitat cu ea toate locurile simbolice, de la o benzinărie până la un service Chevrolet, dar au şi povestit mai multe despre dificultăţile din etapa de creare a acestei Tesla V8.
Vezi mai jos toată această primă escapadă, însoţită de experienţele lor de construite a maşinii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter