(VIDEO) Şeful Toyota, Akio Toyoda, şi-a demonstrat capacităţile de condus cu un GR Yaris

16 Decembrie 2021, 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Şeful Toyota, care apare tot mai des în vizorul publicului în ultima perioadă, ba sfidând mobilitatea electrică, ba îmbrăţişând-o şi vrând să-i devanseze pe toţi dintr-o singură mişcare, precum cea anunţată ieri, a avut curajul să urce de curând la volanul unei Toyota GR Yaris şi să-şi demonstreze pe viu abilităţile de condus în faţa unui public numeros.
Acesta ş-a făcut apariţia la un eveniment din Japonia şi a tot învârtit un GR Yaris în derapaje controlate, aşa cum ar fi făcut-o un pilot profesionist. La un moment dat, în plin derapaj, Toyoda chiar a scos o mână pe geam şi şi-a salutat admiratorii!
Dar, pentru şeful mărcii nipone nu este prima experienţă de acest gen şi abilităţile demonstrate aici sunt de înţeles, pentru că tot el se implică adeseori în evenimente de motorsport la care participă Toyota, iar la un moment dat a şi participat la o cursă de anduranţă de 24 de ore pe Nurburgring, de rând cu piloţii profesionişti. Ceea ce e impresionant, însă, e nivelul la care poate controla el o maşină creată de propria companie, în raport cu alţi mari şefi din industrie! Or, cu greu ni-l putem imagina şeful Daimler sau şeful BMW făcând asemenea drift-uri direct în faţa publicului.

Vezi mai jos scurta demonstraţie a lui Toyoda din Japonia.
0
1,046
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!