(VIDEO) Subaru Outback Turbo e unul din cele mai problematice modele nipone, iar acest exemplar neglijat din SUA a fost refuzat până şi de un fan, pe gratis

26 Decembrie 2021, 13:07
Redacţia PiataAuto.md
Maşinile japoneze au o reputaţie bună pentru fiabilitate, asta o ştim probabil cu toţii. Dar printre ele, modelele Subaru sunt adeseori cotate ca fiind super pretenţioase, din cauza motoarelor boxer sofisticate, iar unele motoare trec din categoria pretenţioaselor în cea a celor mai problematice din câte există în lume.
Şi se pare că Subaru Outback în această generaţie şi-n motorizarea turbo e una din aceste maşini atât de problematice, încât până şi fanii cei mai înflăcăraţi de Subaru îi sfătuiesc pe alţii să fugă de ea. Exemplarul ăsta dn SUA, din video-ul de mai jos, are doar 128 mii mile parcurse, ceea ce ar fi cam 206,000 km. Dar, la acest parcurs, maşina neglijată până acum a ajuns într-o stare absolut deplorabilă. Turbina e făcută bucărţi, tot motorul curge de ulei din toate încheieturile, ba chiar şi toate componentele auxiliare curg, de zici că n-a mai rămas nimic întreg în această maşină.
Un mecanic youtuber din Chicago a primit-o în dar, pe gratis, cu condiţia că el o va repara de dragul interesului urmăritorilor canalului său, după care o va dona cuiva, care ar avea nevoie mai mare de ea. Mecanicul a muncit o lună în ea şi tot n-a scos-o în capăt până la urmă, dar, pentru că se apropia Crăciunul, a vrut să i-o doneze unui om, cu menţiunea că se obligă să i-o repare până la sfârşit. Şi a ales un entuziast Subaru, pe care tot comunitatea de fani Subaru i l-a sugerat, ca fiind unul dintre ei cu cea mai mare abnegaţie pentru lucruri caritabile şi fiind omul care merită cel mai mult acest Subaru gratuit.
Şi, paradoxal, dar şi acest fan a refuzat maşina! Nici pe gratis n-a vrut s-o ia! A zis că se va mai gândi ulterior, dar cel puţin în ziua în care trebuia să aibă loc înmânarea, fanul Subaru nici n-a vrut să audă de o asemenea maşină pe capul lui, pentru că ştie că gratuitatea iniţială va însemna reparaţii infinite pe urmă şi un cost pe care tot el va trebui să-l plătească! Paradoxal, dar se întâmplă şi aşa, când până şi fanii unei mărci resping unele modele ca pe cartofii fierbinţi din acel joc imaginar pe care-l joacă uneori copiii. Vezi mai jos video-ul cu încercarea de a înmâna Subaru, dar şi unul din video-urile anterioare, în care se tot repară componente la maşina niponă.
0
2,907
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!