(VIDEO) Tractorul cu motor V8 de Lexus din Rusia se duelează cu un camion cu şenile, produs în URSS în anul 1958

9 Decembrie 2021, 17:31
Redacţia PiataAuto.md
Tractorul cu motor V8 de Lexus, creat de nişte mecanici dintr-un sat din Rusia, e deja o adevărată vedetă în mediul online şi altfel nici nu putea fi, or, sunetul savuros al acestui propulsor, cei 300 CP scoşi de el şi ingeniozitatea prin care mecanicii au reuşit să-l monteze pe un ditamai tractor arhaic cu şenile, asigurându-i şi performanţa în lumea reală rezultă în ieşiri admirabile şi pline de acţiune. Acum, mai nou, tractorul s-a duelat cu un alt vehicul cu capacităţi legendare de teren, produs încă în 1958 în URSS.
E vorba de un vehicul bizar de tot, numit AT-L, care combina o cabină de camion cu o platformă de şenile apropiată de cea a unui tanc. Camionul ăsta a fost proiectat cândva să înainteze prin cele mai dificile condiţii, într-o vreme când drumuri pur şi simplu nu erau construite încă. Camionul adus aici are un motor de 4.6 litri, cu puţin peste 100 CP, însă cuplul e uriaş, de 460 Nm. Prin urmare la cuplul maxim cele două vehicule sunt apropiate.
Iar marea întrebare e care din ele va avea o performanţă mai bună în condiţii cu adevărat dure? Şi cum în pădurile siberiene din Rusia deja a venit iarna, cu totul cu zăpezi frumoase şi drumuri răzmuiate, ceea ce urmează în video-ul de mai jos e acţiune intensă şi intrigantă, în care tractorul cu motor V8 de Lexus va lupta cot la cot cu camionul sovietic cu şenile! Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
0
5,697
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!