(VIDEO) Transformarea unui Mercedes S-Class W140 în maşina perfectă a mafiei, de către un pasionat din Germania

30 Decembrie 2021, 19:17
Redacţia PiataAuto.md
Atunci când se afla în producţia curentă, în anii ’90, Mercedes-Benz S-Class W140 îşi câştigase reputaţia de a fi preferat de către mafie şi în general lumea interlopă. Formele rectangulare, motoarele mari şi imaginea de premium a mărcii li se potriveau perfect celor ce doreau să se impună din prima secundă. Şi chiar dacă azi majoritatea pasionaţilor îl văd pe W140 din cu totul altă perspectivă, mai există şi oameni care sunt fascinaţi de acea imagine a modelului de atunci.
Unul din ei, pe nume Ralf, din Germania, a depus un efort uriaş de a-şi transforma exemplarul său de S-Class W140 cu motor V8 în maşina perfectă a mafiei, aşa cum o vede el. La maşina asta s-a lucrat luni la rând, fiindu-i tăiate aripile pentru a fi lăţite, fiind modificată şi coborâtă suspensia, instalate noi jante şi desvărşite o mulţime de detalii estetice.
În final, Ralf a obţinut Mercedesul său W140 de vis. Şi, ca întotdeauna când un model clasic trece prin transformări atât de majore, cu tăieri de caroserii şi modificări radicale, mulţi vor spune că s-a făcut o blasfemie. Alţii, însă, vor spune că rezultatul e fascinant de bun, de original şi de inspirat. Nu ştim ce crezi tu despre ceea ce s-a făcut la acest Mercedes şi cum a ajuns să arate la final, dar efortul imens, de lungă durată, comprimat în video-ul de mai jos, merită urmărit.
0
14,175
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!