(VIDEO) UAZ Hunter a fost testat în Chile, unde e vândut de curând, iar autorul review-ului e încântat

1 Decembrie 2021, 12:42
Redacţia PiataAuto.md
De mai mult timp spuneam că UAZ are câteva luni buni de când a început a fi prezent în Chile, iar modelele fabricii de Rusia se bucură de o cerere neaşteptat de bună acolo. Şi Bukhanka (aşa se scrie denumirea pe piaţa din Chile) şi Hunter, reuşesc să cucerească tot mai mulţi cumpărători chilieni prin construcţia simplă, adaptabilitatea la condiţii dure de exploatare şi preţ simţitor mai mic decât alte modele moderne cu capacităţi similare.
De curând şi prezentatorul unei emisiuni televizate din Chile a testat pe propria piele un UAZ Hunter, urcând cu el până într-o zonă mai greu accesibilă a munţilor Anzi, cu drum acoperit cu pietre. Un peisaj ce e floare la ureche pentru UAZ, de fapt, iar jurnalistul, deşi a cam fost zdruncinat de suspensia maşinii, a spus că e pur şi simplu încântat de ea, UAZ-ul întrecându-i toate aşteptările.
Acum, fireşte, putem trata impresiile date de UAZ în Chile diferit, dar un fapt obiectiv rămâne valabil, şi anume că în lumea noastră atât de diversă, cu atât de multe ţări cu condiţii grele de exploatare a maşinilor, încă e nevoie de vehicule simple în construcţie, uşoare în reparaţii, făcute să înainteze şi să reziste tratamentului dur.
Vezi mai jos review-ul jurnalistului din Chile. Poţi include subtitre cu traduceri automatizare în limba dorită.
0
2,310
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!