(VIDEO) Un Audi Q7 a vrut să vireze pe viaductul din Chişinău peste spaţiul separator, dar a rămas blocat în zăpada de acolo

31 Decembrie 2021, 07:32
Redacţia PiataAuto.md
Ieri seară aproape în întreg oraşul Chişinău au fost ambuteiaje mari, accentuate şi de dorinţa celor mai mulţi oameni de a face cumpărături înainte de revelion. Pe viaductul dintre sectoarele Botanica şi Centru, atunci când ai nevoie partea cealaltă, asta însemna să stai iniţial într-o coloană lungă de ambuteiaj doar ca să poţi întoarce, după care, dacă destinaţia ta era în prima jumătate a traseului, aveai şanse să circuli mai repede pe acolo. Totuşi, un şofer al unui Audi Q7 din Chişinău, n-a avut răbdarea de a face asta.
A încercat să vireze neregulamentar, trecând cu maşina sa peste spaţiul verde separator între cele două sensuri de circulaţie. A căţărat maşina peste bordură, a ajuns chiar să calce cu toate patru roţi peste acel spaţiu verde, însă odată ajuns sus, a rămas blocat acolo, maşina neavând suficientă gardă la sol pentru a-şi continua deraparea. În rezultat, a urmat unul din cele mai ruşinoase momente posibile, când, sub ochii tuturor trecătorilor, şoferul care voise să economisească timp s-a tot chinuit să se elibereze din capcana karmică.

Vezi mai jos câteva momente din chinul său, surprinse de un martor ocular.
0
16,474
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!