Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un Lincoln magnific, care a stat 27 de ani într-un garaj din SUA, este readus la luciul de altă dată de către 3 fii, care vor să-şi surprindă tatăl

14 Decembrie 2021 - 13:24
Redacţia PiataAuto.md
Lincoln Continental e un model care reprezintă vârful gloriei industriei auto americane de cândva, iar asemenea maşini nu-şi mai pierd statutul lor legendar niciodată. Îşi pot pierde graţia în aspect, însă, dacă rămân neîngrijite şi abandonate într-un garaj, pentru zeci de ani, cum s-a întâmplat cu exemplarul de mai jos.
În 1994, acest Lincoln a fost pus în garaj, după ce tatăl a 3 copii fusese tras pe dreapta într-un moment nefericit al vieţii lor, când mama celor 3 copii decedase şi ei se întorceau de la cimitir. Poliţistul descoperise acte care nu erau în regulă, lipsă de centuri şi alte încălcări, pentru care a dispus evacuarea maşinii. Toată acea întâmplare l-a mâhnit atunci pe tatăl lor şi acesta n-a mai vrut să-şi scoată maşina din garaj vreme de 27 de ani după asta. Unul din copii, de exemplu, avea doar 7 ani atunci.
Astăzi cei 3 fii sunt mari, adulţi cu familii şi cariere proprii, şi au vrut să-şi surprindă tatăl, organizând împreună evacuarea maşinii tatălui lor, produsă în 1963, la un atelier de detailing, pentru a fi readusă în starea de altă dată. După 4 zile de muncă aproape neîntreruptă, acest Lincoln neglijat vreme de 27 de ani şi-a recăpătat o glorie pentru care l-ar putea invidia şi cele mai păstrate maşini de colecţii de prin muzee sau garajele unor colecţionari înstăriţi!
La final, maşina arăta pur şi simplu magnific, iar tatăl a fost profund emoţionat de surpriza făcută de fii săi. Poţi vedea mai jos întregul proces de evacuare transportare şi renaştere a acestui Lincoln american clasic la gloria pe care o merita!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter