(VIDEO) Un singur om, fan şi Mercedes, şi de BMW, şi de Porsche, are un garaj de vis în SUA

31 Decembrie 2021, 15:38
Redacţia PiataAuto.md
Unii fani ai mărcilor germane încă mai continuă să discute dacă Mercedes e mai bun ca BMW sau invers, BMW-ul e cu totul altceva, iar Mercedesul e mai puţin interesant. Însă adevărul e că din toate taberele acestor mărci, plus Porsche, Audi şi multe altele, au existat zeci de modele extraordinar de bune şi interesante, iar la un anumit grad de maturitate vine şi dragostea pentru ingineria lor, înţelegând pur şi simplu că ingineri talentaţi au existat în toate aceste tabere. Este exact cazul unui om, originar din Rusia, dar stabilit în SUA, care şi-a adunat un garaj de vis, plin de exemplare fantastice de Mercedes şi BMW, iar pe lângă ele şi Porsche-uri şi alte câteva picanterii, inclusiv şi modele superbe americane.
Omul a avansat atât de mult în pasiunea sa, încât a ajuns să aibă chiar unele generaţii de modele în mai multe motorizări, în interpretare AMG şi fără, în versiune coupe şi sedan. A adunat un număr imens de maşini, produse în anii 80-90 în marea lor parte i a ajuns să le depoziteze într-un edificiu imens, creându-şi astfel garajul său de vis. A cheltuit pe unele zeci de mii de dolari, pe altele sute de mii, dar spune că nu vede colecţia sa ca pe o investiţie, pentru că ajunge să cheltuie foarte mult pe mentenanţa lor, aşa că o face din pură pasiune.
Noi am mai pomenit acum un an despre această colecţie, atunci când proprietarul ei începuse să admită publicarea unor prime video-uri, din care însă nu era foarte clar cui aparţin şi cum s-a ajuns la ea. În video-ul de mai jos, însă, acesta a ieşit în faţa camerei povestind direct despre maşinile îndrăgite şi despre întregul său garaj de vis.
Te invităm deci să faci mai jos o incursiune video în acest garaj de vis, să vezi bijuteriile, iar pe unele şi să le auzi, pentru că unele din ele sunt şi pornite, sunând magnific. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
0
9,098
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!