(VIDEO) Un şofer de BMW din Chişinău, pe cale să vireze neregulamentar, a observat poliţia în ultimul moment şi a evitat amenda

24 Decembrie 2021, 18:31
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer de BMW din Chişinău a fost azi la un pas de a-şi primi o pedeapsă imediată din partea poliţiei pentru o virare neregulamentară de pe strada Columna pe Mihai Viteazul, dar a fost suficient de vigilent, cel puţin, ca să observe poliţia şi să-şi schimbe rapid direcţia de deplasare.
Această intersecţie a străzii Columna şi Mihai Viteazul e una notorie în Chişinău prin faptul că banda din dreapta nu permite decât deplasarea înainte şi la dreapta, dar foarte mulţi aleg să încalce şi să vireze la stânga, întrucât cea mai mare parte a fluxului de trafic virează anume spre stânga aici. Totuşi, azi un echipaj de poliţie vâna asemenea şoferi care încalcă în acest loc, aşa că şi acest BMW, cu intenţia vădită de a vira stânga, a fost la un pas de a-şi primi amenda pentru încălcare. Doar că, în ultima clipă a întors din nou spre dreapta, îndreptându-se mai departe pe strada Columna şi evitând astfel în ultimul moment amenda.
Vezi mai jos întregul moment care a stârnit reacţii nostime în mediul online.
0
22,336
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!