Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un tânăr din Moldova a avut ideea neinspirată de a-şi instala girofaruri în grila maşinii şi de a depăşi astfel poliţiştii

13 Decembrie 2021 - 13:14
Redacţia PiataAuto.md
Regulamentul circulaţiei rutiere spune clar că elementele de iluminare în culorile girofar-ului pot fi instalate doar pe automobilele organelor de forţă sau a serviciilor speciale, pe maşinile obişnuite instalarea lor şi aprinderea lor în trafic fiind interzisă. Un tânăr din Leova, însă, a ignorat aceste interdicţii şi şi-a decorat VW-ul Golf cu mai multe asemenea luminiţe, instalate discret în zona grilei radiatorului şi a grilei inferioare de pe bara de protecţie. Şi mai curios e că tânărul şi le-a conectat în timp ce mergea pe traseul de lângă Ialoveni, iar la un moment dat a avut şi tupeul de a depăşi o maşină de poliţie, continuându-şi deplasarea cu girofarele sale discrete incluse.
Poliţiştii n-au fost foarte fericiţi şi l-au filmat pe şoferul de VW, apoi l-au tras pe dreapta. După ce l-au oprit, au avut surpriza să constate că tânărul de 19 ani, care se afla la volan, originar din satul Vozneseni din raionul Leova, nu avea nici măcar un permis de conducere. Prin urmare, tânărului i s-au întocmit două procese verbale şi i s-au aplicat amenzi în sumă de 3,600 lei, iar maşina a fost dusă la parcarea specială cu plată.

Vezi mai jos şi o secvenţă de imagini video din timpul deplasării Golfului cu girofaruri, publicate de poliţie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter