(VIDEO) Un vechi Mitsubishi Delica Space Gear e vehiculul care duce oameni talentaţi prin peisajele grandioase din Kamchatka

24 Decembrie 2021, 20:14
Ilie Toma
Unii oameni se plâng pe faptul că trăiesc în locuri izolate ale planetei. Alţii, însă, văd şi în asta oportunităţi extraordinare. Iar regiunea Kamchatka din Rusia e în mod oficial una din cele mai izolate regiuni ale planetei, având o suprafaţă imensă şi aproape deloc drumuri sau căi de legătură. Aproape întreaga suprafaţă are statut de parc natural, iar pe acolo poţi vedea o combinaţie de relief ce variază de la vulcani şi cenuşă vulcanică în jurul lor până la păduri, râuri, coaste de ocean, sau munţi înzăpeziţi.
Pe aici, prin această regiune, operează o echipă de oameni talentaţi în ale filmărilor, care a început prin a filma regiunea şi a publica video-uri pe YouTube. Au un talent debordant, iar video-urile sunt în măsură să te lase fără grai şi respiraţie, într-atât de superbe sunt. Şi pentru că regiunea Kamchatka nu are drumuri spre acele peisaje magnifice, echipa de filmare face uz de offroader-e japoneze rezistente, pentru a ajunge acolo.
Sunt maşini relativ vechi, fiind construite încă prin anii 90, la fel ca şi acest Mitsubishi Delica Space Gear, folosit la ultimul lor video, însă aceste vehicule sunt mai rezistente şi mai de nepretenţioase decât altele care se produc în zilele noastre. Şi apoi, ei au nevoie de vehicule cărora să nu le fie frică de mici contacte cu crengi, sau cu rocile din relieful din Kamchatka.
Aşa că acest model Mitsubishi s-a dovedit a fi perfect pentru asemenea misiuni. Are motor, cutie şi sistem de tracţiune integrală de Pajero Sport, însă nu are cadrul dur al acelui model. Totuşi, şi-a păstrat calităţi de înaintare excepţionale, având şi diferenţiale blocabile, şi gardă la sol imensă, şi durabilitate legendară. Aşa că acest vehicul clasic, construit în anii 90, înaintează perfect alături de ultima generaţie de dronă, în căutarea de noi şi noi peisaje magnifice.
Şi ca să înţelegem mai bine cât de uriaş e talentul acestei echipe din zone îndepărtate, vom spune doar că ei lucrează deja din 2010 încoace, reuşind să devină ambasadori oficiali ai producătorului de drone DJI, dar şi contractaţi de către National Geographic, BBC, FIFA sau New York Times. Încă o dovadă în plus că până şi lucrul din cele mai izolate locuri ale planetei, indiferent de ţara de origine, poate străbate la nivel global, dacă e făcut cu pasiune şi profesionism.
Putem vedea mai jos cu toţii cât de superbe sunt imaginile create de ei în acest ultim filmuleţ, pentru care au folosit acest clasic Mitsubishi.
0
2,656
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!