(VIDEO) Un youtuber din Rusia a dezasamblat o Toyota produsă pentru SUA şi a constatat că e mai bine fabricată decât cea din Rusia

2 Decembrie 2021, 19:24
Redacţia PiataAuto.md
În Rusia, dar şi prin părţile noastre, circulă adeseori percepţia că maşinile fabricate în alte ţări ar fi mai calitativ asamblate decât cele din Rusia. Unii, însă, spun că aceste informaţii n-ar fi adevărate, fiind doar stereotipuri. Un youtuber in Rusia, însă, a vrut să vadă direct calitatea de asamblare a două modele din acelaşi segment, practic, ale aceleiaşi mărci — Toyota.
Aşa că a dezasamblat întreg habitaclul unei Toyota Highlander fabricată în America de Nord sau, mai exact, fabriată în Mexic pentru piaţa SUA. Mai mult timp în urmă tot el dezasamblase şi o Toyota RAV4 produsă în Rusia, prin urmare avea grad de comparaţie. Ceea ce a descoperit în Highlander atunci când a scos aproape toată căptuşeala habitaclului l-a făcut să constate cu regret că o Toyota fabricată în Mexic pentru SUA e mai calitativ asamblată decât o Toyota fabricată în Rusia pentru piaţa rusească.
Toate încheieturile maşinii sunt sudate mai bine, izolările ermetice sunt mai bune, cablajele sunt mai bine izolate, iar izolarea fonică e mult mai generoasă la podea, fiind extinsă nu doar la pasagerii faţă, ci şi la cei din spate. Lipseşte izolarea în uşi şi în acoperiş, însă. Dar, per Total, diferenţa de calitate e una vizibilă şi a trebuit să fie recunoscută chiar de şi de un youtuber din Rusia, fan de Toyota.
Vezi mai jos toată epopeea dezasamblării şi constatărilor făcute. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
0
5,540
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!