(VIDEO) Virarea neatentă la săgeata verde a determinat un accident în Chişinău, surprins de o cameră de bord

22 Decembrie 2021, 08:22
Redacţia PiataAuto.md
Săgeţile verzi de la semafoarele din Chişinău ajută la fluidizarea traficului prin faptul că permit deplasarea în direcţia indicată, atunci când semaforul principal e roşu, dar cu o condiţie — să opreşti neapărat la linia stop, să te asiguri că cedezi oricăror pietoni şi alte automobile ce merg la culoarea lor verde şi abia apoi poţi continua. În practica de zi cu zi unii şoferi aleg să nu oprească de tot, dar se asigură, iar alţii nici măcar nu se asigură, tratând săgeata verde ca un semafor verde cu drepturi depline.
Ieri, însă, o Skoda care vira de pe strada Columna pe Puşkin din centrul Chişinăului, părea că a încetinit şi că e avizată de traficul din jurul său. Însă ulterior acţiunile şoferului de Skoda par să fie total desconcentrate de la situaţia de pe drum, maşina continuând să intre în intersecţie de parcă ochii şoferului ar fi fost concentraţi în altă parte decât la drum. O Toyota traversa în acel moment intersecţia regulamentar, la verde, pe Puşkin. Şi iniţial şoferul de Toyota nici n-a claxonat, prezumând că şoferul de Skoda nu are cum să nu frâneze într-o situaţie atât de evidentă. Dar, totuşi, acesta din urmă n-a frâna decât după impact.

Accidentul a fost surprins de o cameră de bord. Crezi că avem de-a face cu folosirea telefonului în timpul condusului sau cu simpla ignorare a regulilor de traversare la săgeata verde a semaforului? Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.
0
2,701
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!