Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acesta e un Mercedes S-Class W116 din SUA, cu interior acoperit cu covoare din belşug

11 Ianuarie 2022 - 13:19
Redacţia PiataAuto.md
Prin părţile noastre existau proprietari de Lada şi Volga, care-şi adorau atât de mult maşinile, încât îşi doreau să le facă o atmosferă de casă la interior, iar astfel se încumetau să pună covoare pe jos în habitaclu, croite frumos după spaţiul disponibil printre scaune. Unii acopereau şi scaunele cu ele, mai puteau şi draperii de pânză pe lunetă — într-u cuvânt îşi creau cu adevărat o ambianţă ca acasă la bord. Dar acest Mercedes W116 din SUA a mers şi mai departe de atât.
Maşina îi aparţine unui proprietar al unui magazin de covoare din Los Angeles, care e atât de pasionat de textura lor, încât mai demult a început a crea şi genţi, şi papuci, şi geci — toate cu textura covoarelor tradiţionale. Acum, însă, a trecut la următorul nivel al imaginaţiei şi şi-a transformat Mercedesul său într-o vitrină de covoare pe roţi.
Mercedesul a fost căptuşit cu covoare pe aproape întreaga suprafaţă a habitaclului, unde anterior exista materialul textil original. Toată podeaua, pragurile chiar şi partea inferioară a planşei de bord — au fost acoperite cu covoare, din belşug, de diferite texturi.
Mai mult ca atât, şi portbagajul a fost decorat în mod similar. Capacul portbagajului are acum partea inferioară decorată în acest stil. La fel e decorată şi întreaga suprafaţă a portbagajului, atât podeaua, cât şi zonele laterale, care acoperă aripile, ba chiar şi subwoofer-ul poziţionat pe centru a fost căptuşit la fel.
Aşa acum afaceristul de covoare din SUA are o mostră mobilă care să-i reprezinte pasiunea pentru covoare. Omul şi-a expus maşina proaspăt căptuşită şi pe Instagram, iar părerile, în mod predictibil, au fost împărţite, dacă e fost reuşită sau nu schimbarea aplicată unui asemenea Mercedes clasic.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter