Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Arnold Schwarzenegger a provocat un accident cu un GMC Yukon, avariind o Toyota Prius şi alte câteva maşini

23 Ianuarie 2022 - 08:52
Redacţia PiataAuto.md
Renumitul actor Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident spectaculos în cartierul Brentwood din oraşul Los Angeles, SUA, în seara zilei de vineri. Acesta, conducând un SUV imens de model GMC Yukon, a urcat peste o Toyota Prius, avariind-o grav pe ultima.
În urma acestui impact, SUV-ul a mai acroşat alte două vehicule, printre care şi un Porsche Taycan. Şoferiţa care conducea Toyota a fost rănită, iar actorul i-ar fi acordat ajutor până la sosirea medicilor. Schwarzenegger a recunoscut că el se afla la volanul SUV-ului său, iar poliţia spune că toţi şoferii implicaţi sunt în afara oricăror suspiciuni de stări de ebrietate.
Accidentul cu actorul din filmul Terminator şi tot el fostul guvernator al Californiei a amintit tuturor de perioada în care acesta era guvernator şi milita pentru vehicule hibride şi electrice. Foarte demult, Arnold Schwarzenegger a fost unul din primii care se afişase public cu un Hummer H1 imens, când acesta abia intrase în producţie, spunând că adoră maşina, iar asta a fost unul din motive pentru care modelul H1 şi marca Hummer s-au bucurat de succes. Când a ajuns la o maturitate de vârstă şi a fost guvernator al Californiei, Schwarzenegger şi-a schimbat radical preferinţele, spunând că e timpul să ne gândim cu toţii la mediu şi a fost unul din oamenii care au transformat statul California în cel mai avansat stat din SUA la capitolul de legi care să favorizeze maşinile electrice.
Şi iată că acum, după ce actorul s-a retras din viaţa politică, actorul conduce din nou un SUV imens şi, culmea ironiei, distruge un Prius hibrid în stil Terminator. Din fericire, femeia de la volan s-a ales doar cu o rană uşoară la cap.

UPDATE 12:51: Informaţiile iniţiale indicau asupra faptului că şoferul din GMC ar fi traversat intersecţia la roşu, dar actualizările ulterioare indică asurpa probabilităţii ca Toyota Prius să fi trecut neregulamentar fără a opri la o săgeată adiţională de culoare roşie a semaforului. Poliţia încă n-a venit cu o concluzie finală.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter