Blocaj record de aproape 24 de ore pe o autostradă din SUA, din cauza unui accident de camioane şi a ninsorii abundente

4 Ianuarie 2022, 20:54
Redacţia PiataAuto.md
Un accident în lanţ cu 6 camioane implicate şi o ninsoare abundentă au fost suficiente pentru a bloca autostrada I-95 din statul Virginia, SUA şi a face imposibilă deblocarea ei de aproape 24 de ore! Prin urmare, sute de şoferi stau blocaţi în frig, aşteptând ca autorităţile să le deblocheze drumul.
Primii şoferi ce au fost ieri aproape de locul accidentului au reuşit să facă cale întoarsă spre cea mai apropiată ieşire inversă, însă în scurt timp nici acest lucru n-a mai fost posibil, iar şoferii s-au pomenit blocaţi pe o autostradă aglomerată, care a fost închisă. Din motive încă de neînţeles, dar aparent din cauza furtunii de zăpadă, autorităţile au întârziat enorm de mult să cureţe şi să deblocheze magistrala.
În blocaj a nimerit şi un senator, care a scris cu câteva ore în urmă că ceea ce trebuia să fie o călătorie de două ore spre Washington s-a transformat într-o aşteptare de 19 ore pe autostradă, la ora publicării el fiind încă blocat în aşteptare. Şi Departamentul de Transport din Virginia a publicat scuze faţă se şoferi, declarând că e un blocaj fără precedent. Problema cea mare e că o mulţime de oameni nu aveau suficientă benzină pentru a menţine maşina caldă un timp atât de îndelungat, nu aveau apă şi mâncare.
Din câte se poate vedea pe camerele video cu transmisie live, abia la ora publicării acestui articol, la aproape 24 de ore de la începutul blocajului, traficul de pe autostradă a început a se mişca încet, în episoade scurte, fiind dirijat de forţele de intervenţie, dar blocajul de facto încă există.
0
1,398
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!