Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Dacia lansează spălătoria care îţi murdăreşte maşina cu noroi în Marea Britanie, pentru a-i învăţa pe proprietari cum trebuie să arate un SUV

11 Ianuarie 2022 - 10:48
Ilie Toma
Oricât de paradoxal ar suna, dar Dacia a lansat în Marea Britanie ideea unei spălătorii în care îţi aduci maşina oarecum murdară şi o primeşti şi mai murdară înapoi, dar într-un stil aventurier, cu noroi pe ea, aşa cum se cuvine să arate un SUV după o aventură.
Iniţiativa celor de la Dacia vine după ce un studiu printre britanici a demonstrat că 40% din proprietarii de SUV-uri 4x4 n-au ieşit niciodată de pe drumuri pavate, iar alţi 19% n-au condus nici măcar pe un drum murdar. În total, 67% din proprietarii de maşini 4x4 au declarat că cel mai provocator teren, pe care maşinile lor l-au înfruntat, au fost limitatoarele de viteză din zonele şcolilor...
Cu o asemenea stare de lucruri, cei de la Dacia s-au gândit să le arate proprietarilor de Duster 4x4 cum ar trebui să arate mai des maşina lor. Aşa că au anunţat că pe 18 ianuarie invită toţi doritorii, dar cu programare prealabilă, să le „spele” gratuit Duster-ele 4x4, livrându-le înapoi cu make-up-ul de aventură făcut. Însă nici cei de la spălătorie nu vor lua maşinile să le ducă la o dură pe noroi, cum am fi crezut, ci le vor stropi cu noi pe arcuri, în timp ce noroiul de caroserie va fi aplicat cu grijă, de parcă maşinile s-ar zugrăvi.
Tot tratamentul Daciilor în noroi va dura doar 3 ore, însă ideea e una interesantă şi dacă va prinde, nu e exclus ca vreo spălătorie s-o preia cu mare bucurie, dacă tot există atâta lipsă de aventură printre proprietarii de maşini 4x4. Dar, dacă stăm să ne gândim, cât de bizar sună asta: să-ţi cumperi un 4x4, plătind în plus, să nu ieşi niciodată cu el de pe asfalt, iar apoi să mai mergi să-ţi pună cineva noroi pe el, ca să-ţi dea o impresie iluzorie de aventură. Oare nu e mai uşor să ieşi un pic din afara oraşului, să scoţi SUV-ul măcar pe nişte iarbă verde alături de un drum?
Eh, noroc de Dacia că mai aminteşte lumii pentru ce sunt făcute, de fapt, SUV-urile şi maşinile 4x4 în general.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter