La câteva luni de la lucrările făcute, pe strada Alexandru cel Bun din centrul Chişinăului se merge ca pe şantier

28 Ianuarie 2022, 09:19
Redacţia PiataAuto.md
Strada Alexandru cel Bun are toate şansele să repete epopeea străzii 31 august 1989 din Chişinău, se pare, la durata în care se află în stare de şantier cu gropi astupate artizanal, dar fără o finalitate civilizată.
Strada Alexandru cel Bun, din centrul absolut al Chişinău, a intrat în reparaţii acum câteva luni, în perimetrul său median în zona intersecţiilor cu strada Bodoni şi Puşkin. Săpăturile esenţiale par să fi fost finalizate, gropile astupate rapid, dar mormanele de pământ şi pietriş neutilizat aşa şi au rămas să zacă pe stradă, iar zonele în care s-a săpat sunt simţitor mai adânci decât restul asfaltului.
În rezultat, deplasarea pe această stradă din inima capitalei circulaţia se face ca prin şantier, cu ocoliri de mormane şi navigare printre gropi. Cel mai probabil, cauza neaplicării unui strat final de asfalt nivelat este perioada rece a anului, în care ne aflăm. Dar, totuşi, nu există nici o explicaţie firească pentru mormanele de pietriş lăsate în urma lucrărilor şi a denivelărilor adânci.
Vezi mai jos în câteva imagini primite la redacţie starea străzii de azi dimineaţă.
0
1,480
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!