Noi informaţii de neînţeles despre cazul din România, al poliţistului care a accidentat două copile pe trecerea de pietoni, una dintre care a decedat

18 Ianuarie 2022, 09:43
Redacţia PiataAuto.md
Săptămâna trecută anunţam despre un caz cumplit din România, în care un poliţist, aflat la volanul unei maşini de serviciu, a lovit două copile pe o trecere de pietoni din Bucureşti, iar una dintre ele a decedat la faţa locului.
Din primele informaţii şi imagini se constatase că maşina avea girofarul inclus, însă doar luminile, nu şi sonorul. De asemenea, se constatase o viteză de cel puţin 80 km/h a maşinii de poliţie înainte de accident, iar toate astea erau deja revoltătoare, or, chiar şi într-o misiune de serviciu, nu există nici o justificare pentru o asemenea situaţie. Însă informaţiile şi imaginile care au fost relevate ulterior sunt şi mai de cutremurătoare.
Martorii au comunicat că poliţistul verificase cu piciorul dacă fetiţa trăieşte, iar acest fapt a fost confirmat ulterior de către imagini filmate de o cameră de supraveghere din preajmă. Un asemenea gest inuman a şocat întreaga ţară, iar ministrul de interne, Lucian Bode, a spus că „Pentru mine, imaginea şi, mai ales, comentariile cum că poliţistul ar fi verificat cu piciorul dacă fata trăieşte au fost la fel de şocante ca şi accidentul în sine. Pentru mintea unui om normal, o astfel de imagine nu poate fi concepută, nu poate fi înţeleasă”, transmite Digi24.ro, citând spusele ministrului.
Foto: Ministrul de Interne al României, Lucian Bode

De asemenea ministrul de interne al României a mai precizat că poliţistul nu avea nici un motiv să circule cu girofarul inclus şi cu asemenea viteză mare prin oraş, întrucât nu se deplasa spre nici o intervenţie urgentă. Ministrul a anunţat că poliţistul efectua, de fapt, o misiune poliţienească de solicitare a structurilor de evidenţă a populaţiei, verificând persoane la domiciliu, şi în momentul accidentului să întorcea spre secţie.
0
2,568
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!