Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Serviciul Vamal din Moldova anunţă noi razii la unităţile de dezmembrări auto în nordul ţării, în căutarea maşinilor înmatriculate în alte state

13 Ianuarie 2022 - 08:38
Redacţia PiataAuto.md
Serviciul Vamal al Republicii Moldova anunţă noi razii cu controale la unităţile de dezmembrări auto, de această dată în nordul ţării, la Briceni, în căutarea automobilelor înmatriculate în alte ţări şi introduse temporar pe teritoriul Moldovei, care nu au mai fost scoase din ţară şi pentru care nu s-au plătit accizele de import.
Aşadar, echipajele de vamă au găsit 12 asemenea automobile la Briceni, printre care mărci precum BMW, Mercedes, VW, Skoda, Nissan, înmatriculate în state precum Lituania, Germania, Franţa, etc. Respectiv, inspectorii au acum în vizor identificarea celor 12 persoane care le-au introdus în ţară şi nu le-au mai scos.
Aceşti oameni vor primi o amendă pentru depăşirea termenul de şedere a maşinilor, dar cel mai grav e că vor fi impuşi să achite valoarea imensă a accizelor vamale pentru importul a asemenea automobile, iar această valoare poate ajunge de la câteva zeci de mii de lei până la câteva sute de mii, la maşinile cu motoare de cilindree mare şi vârstă mai mare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter