Soţia pasageră, soţul căreia a decedat în accidentul de acum o săptămână pe şoseaua Balcani, cere ajutor în găsirea de martori pentru a i se face dreptate

4 Ianuarie 2022, 20:21
Redacţia PiataAuto.md
Acum o săptămână, la 27 decembrie, pe şoseaua Balcani de lângă Chişinău s-a produs un accident grav, cu o lovitură frontală între un camion şi o Toyota, în urma căreia şoferul din Toyota a decedat la faţa locului. Informaţiile preliminare, menţionate în ştirea de atunci, arătau că şoferul de camion ar fi ieşit pe contrasens, provocând impactul frontal cu Toyota.
Acum, la câteva zile distanţă, soţia şoferului decedat din Toyota, care era şi pasageră în acel accident, a venit cu un apel public pe reţelele sociale prin care cere ajutorul în găsirea de martori la acel accident, declarând că acum ancheta poliţiei ar încerca să-l declare vinovat pe soţul ei decedat. Acesta mai spune că reprezentanţii companiei, căreia îi aparţine camionul, ar încerca să influenţeze ancheta, iar ei îi este frică de faptul că mărturiile ei ar putea să nu fie luate în considerare.
Am solicitat o reacţie oficială din partea poliţiei vizavi de această anchetă, iar până la ora publicării acestui articol încă nu am primit un răspuns. Promitem să urmărim finalitatea anchetei poliţiei.
2
13,246
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!