Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un accident între un camion şi o motocicletă din Ghana a dus la o explozie majoră cu zeci de victime şi sute de case distruse

21 Ianuarie 2022 - 11:01
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cu consecinţe nemaivăzute s-a produs ieri seară în Ghana, o ţară din vestul Africii. O motocicletă şi un camion s-au lovit cu putere într-o regiune vestică de lângă oraşul Bogoso, situat la circa 300 km vest de capitala ţării. Camionul, însă, era plin cu material explozibil, deplasându-se spre o mină de extracţie a aurului din apropiere, unde trebuia să livreze încărcătura sa.
Accidentul dintre cele două vehicule a provocat detonarea acelei cantităţi de explozibil, spulberând totul pe o rază imensă. Serviciile de intervenţie şi autorităţile încă estimează mărimea consecinţelor, dar cel puţin 17 oameni fuseseră confirmaţi a fi decedaţi şi alţi 59 răniţi.
Zona în care a avut loc accidentul e una defavorizată, fiind dominată de case mici şi fragile. Seji Saji Amedonu, director al organizaţiei de situaţii excepţionale din Ghana a anunţat că sunt sute de case distruse sau avariate de explozie, estimând că numărul acestora e în jurul a 500, fiind distrus practic întregul sat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter