(VIDEO) Accident în lanţ cu 36 de automobile şi camioane, produs azi pe autostrada D5 din Cehia

20 Ianuarie 2022, 18:07
Redacţia PiataAuto.md
Un accident în lanţ, cu implicarea a 35 de autoturisme şi camioane s-a produs astăzi în jurul amiezii pe autostrada D5 din Cehia, la kilometrul 33, în apropierea localităţii Zebrak.
Poliţia şi medicii au intervenit la faţa locului şi cu ajutorul elicopterelor, pentru a ajunge mai repede. Şase oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci dintre ei fiind transportaţi la spital.
Poliţia a constatat că în accidentul în lanţ au fost implicate 22 de automobile şi 14 camioane. Vehiculele avariate se întind pe o porţiune de circa 150 metri de autostradă, aceasta fiind blocată şi la ora publicării acestui articol serviciile de intervenţie încă mai lucrau la evacuarea vehiculelor şi curăţarea autostrăzii, dar deja o bandă de circulaţie fusese redeschisă. Se estima că între orele 20 şi 21 autostrada ar putea fi redeschisă complet.
Poliţia estimează că accidentul s-a produs din cauza unei ninsori uşoare, care a creat condiţii de gheţuş pe autostradă. Un accident iniţial a provocat o reacţie în lanţ, care a şi dus în scurt timp la un număr de 36 de vehicule implicate. Poliţiştii urmează să investigheze care a fost întreg lanţul de evenimente.
Vezi mai jos imaginile filmate la faţa locului de poliţia din Cehia.
0
3,738
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!