Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Accident inexplicabil aseară în centrul Chişinăului, surprins de o cameră de bord

18 Ianuarie 2022 - 15:56
Redacţia PiataAuto.md
Unele accidente, pe cât sunt de simple, pe atât sunt e inexplicabile şi nu poţi spune decât că acel accident pur şi simplu nu avea nici un motiv să se producă.
O asemenea situaţie a fost surprinsă aseară în plin centrul Chişinăului, pe bulevardul Ştefan cel Mare, la intersecţia cu strada Maria Cebotari. Toate maşinile care au ajuns la semafor au făcut-o absolut regulamentar, maşina de pe banda stângă aprinzând indicatorul stânga din timp şi totul derulând exemplar. Doar că odată ce s-a aprins culoarea verde şi maşinile au pornit, şoferul de la volanul Fordului de pe banda din mijloc probabil a început a înainte distrăgându-şi totodată privirea de la drum, or, altfel nu se poate explica cum a ajuns să se îndrepte direct în Kia de pe banda alăturată. Maşinile au fost doar acroşate, alegându-se cu defecte minore, dar toată situaţia e un exemplu elocvent când o singură secundă de neatenţie la volan poate provoca un accident.

Vezi întreaga situaţie surprinsă de camera de bord a şoferului unui automobil din spate, care ne-a şi expediat video-ul la redacţie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter