Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Accident între un microbuz cu pasageri şi un taxi, surprins de o cameră de bord în Chişinău

20 Ianuarie 2022 - 09:59
Redacţia PiataAuto.md
Un accident între un microbuz cu pasageri şi un taximetru, produs aseară în Chişinău, a fost surprins de o cameră de bord. Deşi pare un impact cu o suprafaţă mică de contact între cele două vehicule, maşinile au fost avariate grav, iar şi mai grav e faptul că ambele vehicule aveau nu doar şoferi în ele, ci şi pasageri.
Totul s-a produs pe strada Alecu Russo, în apropiere de intersecţia cu strada Nicolae Dimo. Aici există trei benzi la semafor, iar banda din stânga e destinată exclusiv virării la stânga, având semaforizare separată. Totuşi, de mult ori există vehicule care merg iniţial pe ea pentru că ar fi mai liberă, după care schimbă banda în ultimul moment pe una din celelalte două. Cam asta pare să fi vrut să facă şi şoferul microbuzului, care probabil s-a concentrat la un moment dat exclusiv în a privi oglinda din dreapta sa pentru a-şi găsi spaţiul de schimbare a benzii, întrucât n-a observat când microbuzul s-a apropiat de taximetrul Toyota din faţa sa şi l-a lovit cu putere din spate, avariindu-i semnificativ zona posterioară dreapta.
Nici un om nu pare să fi fost rănit, din fericire. Vezi mai jos întregul moment surprins de camera de bord a unui alt automobil.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Victor We
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter