Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acest şofer din China e cel mai mare maestru al întoarcerilor, reuşind să manevreze un van pe marginea unei prăpastii

25 Ianuarie 2022 - 19:07
Redacţia PiataAuto.md
Cu toţii ajungem uneori în situaţii, în care trebuie să întoarcem în spaţii înguste şi atunci ne bucurăm când avem o maşină mai scurtă, eventual cu ampatament mai scurt ca să avem şi o rază de bracaj minimă. Dar puţini dintre noi s-ar încumeta să facă ceea ce a realizat acest şofer din China, cu un ditamai van mare, de model Baojun 360.
Din motive neclare, acesta alege să se întoarcă la 180 grade, pe un drum îngust de munte, alături de care de deschide o prăpastie de cel puţin câţiva zeci de metri înălţime. Şoferul reuşeşte să-şi păstreze calmul şi ajunge de mai multe ori cu roţile spate parţial în aer, la limita în care acestea ar aluneca spre spate, dar situaţia e ajutată de tracţiunea faţă a maşinii şi de greutatea mai mare pe puntea faţă. Totuşi, privit dintr-o parte, totul pare înfiorător şi cu siguranţă aştepţi că în orice moment poate surveni dezastrul. Totul sfârşeşte cu bine, însă, după ce şoferul execută minim 13-14 manevre în procesul său de întoarcere.
Vezi întreaga manevră a acestui şofer talentat în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter