(VIDEO) Americanul care şi-a importat un UAZ Buhanka în SUA, şi-a cumpărat acum şi o Volga GAZ-21, iar enigma motivului s-a dezlegat

18 Ianuarie 2022, 12:02
Redacţia PiataAuto.md
Îţi mai aminteşti de americanul excentric, care şi-a cumpărat un UAZ Buhanka vechi din Rusia, l-a pus pe o navă şi l-a importat în SUA? Ei bine, el a făcut furori cu acel UAZ pe YouTube, arătându-le americanilor unul din cele mai excentrice modele văzute vreodată. Şi uite că acum acesta a mers şi mai departe, cumpărând şi importând în SUA şi o Volga GAZ-21.
E o maşină fabricată în anul 1969, deci are deja 53 ani aproape, şi e un exemplar destul de bine păstrat, în culoare roşie. Dar culoarea roşie nu e originală, fireşte. Nici motorul de sub capotă nu e original, fiind înlocuit cu un V6 american, de origine Buick, dar vânzătorul i-a oferit şi motorul original de 2.4 litri de pe Volga.
Odată cu noua sa achiziţie, proaspătul proprietar a dezvăluit enigma din spatele achiziţiilor sale de maşini sovietice şi importul lor în SUA, iar dezlegarea e una pe care o intuiau mulţi. Andre, proprietarul din SUA, a copilărit în URSS şi a emigrat apoi în SUA, prin urmare aceste maşini au legături emoţionale pentru el.
Vezi mai jos cum îşi prezintă proprietarul proaspăta Volga GAZ-21 importată în SUA către public şi către amicul său, emigrat cândva la rândul lui din Cehia. E un exemplar excentric de Volga, fără îndoială, care va minuna americanii pe YouTube de aici încolo cu siguranţă.
0
9,812
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!