(VIDEO) Cu autobuzul plin cu pasageri, pe contrasens şi cu bliţuri din faruri în Chişinău

21 Ianuarie 2022, 09:52
Redacţia PiataAuto.md
Am ajuns să o vedem şi pe asta. După ce în ultimul an mai mulţi şoferi de autobuze din Chişinău au fost surprins în încălcări de trafic periculoase pentru pasageri, total improprii pentru statutul de şoferi profesionişti cu diligenţă sporită pe care ar trebui să-l aibă, acum un şofer de pe ruta 65 a fost surprins mergând pe contrasens pe strada Băcioii Noi din Chişinău, pentru a depăşi întreaga coloană care se afla în aşteptare la semafor.
Mai mult ca atât, atunci când s-a pomenit faţă în faţă cu un automobil care circula regulamentar, virând dinspre bulevardul Dacia, şoferul de autobuz i-a făcut bliţuri din faruri, impunându-l pe acesta să frâneze brusc în loc pentru a evita un impact frontal şi a-l lăsa să-şi termine manevra neregulamentară.
Pentru că asemenea cazuri de încălcări grave se întâmplă tot mai des în ultima perioadă, am contactat Parcul Urban de Autobuze (PUA) în încercarea de a afla dacă sunt făcute anchete interne în asemenea cazuri şi dacă şoferii sunt cumva pedepsiţi disciplinar, pe lângă cazul eventual în care poliţia se autosesizează pe partea de regulament rutiere. Cei de la PUA ne-au menţionat că au recepţionat ieri pe poşta electronică acest video, şi că l-au transmis la securitatea internă, iar în asemenea cazuri sunt aplicate restricţionări suplimentare, care pot varia de la caz la caz.

Vezi toată situaţia surprinsă în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova /Alexandr Istrati
1
7,110
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!