Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum arată un camion din SUA, cu o casă cu 2 etaje în spate, care costă 2.5 milioane dolari

5 Ianuarie 2022 - 14:54
Redacţia PiataAuto.md
Probabil nu mai e pentru nimeni de mirare că SUA e patria celor mai mari camioane, cu cel mai generos spaţiu de trai la bord. Am publicat anterior camioane cu spaţii largi pentru odihna şoferului în curse lungi, am publicat şi camioane transformate în adevărat case luxoase. Dar acesta e primul camion cu are o ditamai casă cu tocmai două nivele, pe care o poartă cu el.
Creatorul acestui camion fascinant e americanul Ron Anderson, din Texas. El e designerul întregului concept şi cel care a dirijat întregul proces de creaţie, iar camionul fascinant a fost creat pentru nimeni altul decât renumitul actor Will Smith. Anume acesta şi-a permis luxul de a plăti 2.5 milioane de dolari pe o asemenea casă mobilă, dar fascinantă.
De fapt, casa propriu-zisă e construită pe şasiul unei remorci, cu 22 de roţi, şi poate fi tractată de orice cap tractor standard, dar cu suficientă putere. Păstrarea casei ca modul separat permite o longevitate mai mare în timp, or, camioanele se pot învechi fie tehnic, fie moral, dar casa în sine va rămâne o creaţie atemporală, care poate fi ataşată de orice camion modern.
Casa propriu-zisă are o suprafaţă de 112 metri pătraţi în cele două nivele. Şi e interesant că etajele îşi extind spaţiul atât pe orizontală, cât şi pe verticală, iar astfel remorca se poate încadra în normele obişnuite de siguranţă în trafic. Iar asta înseamnă că şi întreaga arhitectură a casei e gândită astfel încât să conţină spaţii ce culisează unele în altele, fără ca să le observi atunci când totul e desfăşurat.
În casa pe roţi s-au regăsit 14 televizoare, iar pielea folosită la tapisarea mobilierului a costat 300,000 dolari. Bucătăria a costat 200,000 dolari, o singură masă de lemn costând 12,000 dolari.
Există şi un modul de comandă a tuturor sistemelor electrice şi electronice, unde, într-un singur dulap sunt încadrate aparate în sumă de peste 100,000 dolari.
După ce a creat această casă magnifică pe roţi pentru Will Smith, acum Ron Anderson are o listă lungă de clienţi la Hollywood, pentru care a creat sau urmează să creeze asemenea opere arhitecturale pe roţi.
Vezi mai jos cum arată casa pe roţi care a aparţinut lui Will Smith şi cu care Ron se mândreşte şi azi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter