(VIDEO) Cum poate derapa controlat prin zăpadă o Tesla Model 3 Performance

3 Ianuarie 2022, 12:02
Redacţia PiataAuto.md
Cel mai plăcut şi uşor mediu în care să încerci a face derapaje controlate e cu siguranţă zăpada proaspătă, preferabil pe un teren deschis cât mai mare, ca să ai spaţiu de manevră. Iar dacă mai ai şi o maşină cu tracţiune spate sau integrală, dar cu cuplu mare, atunci distracţia de iarnă a aproape garantată.
Un proprietar de Tesla Model 3 Performance din Colorado, SUA, s-a bucurat atât de mult de zăpada proaspăt căzută în statul lor, după timp îndelungat fără asemenea precipitaţi, încât şi-a scos maşina sa electrică la o scurtă demonstraţie pe zăpadă, prin cartier. Însă, fiind într-un stat în care zăpada nu e chiar o regulă, maşina sa e echipată cu anvelope all-season. În acest caz anvelopele s-au dovedit a fi suficient de bune pentru a-i asigura înaintarea, totuşi, aşa că distracţia cu derapajul controlat a fost una frumoasă şi completă. Doar liniştea din interior ce însoţeşte acţiune din afară, pare nefirească.
Proprietarul de Tesla mai menţionează că maşina sa are 100 mii mile parcurse, adică circa 160 mii km, şi are deja o problemă la sistemul de frânare, pe care trebuie s-o rezolve urgent. Pe zăpadă, însă, n-a prea avut nevoie de frână, aşa că a derapat aşa cu ea. Vezi totul în video-ul de mai jos, iar apoi spune-ne — ce ai prefera mai mult, să faci derapaje controlate cu o maşină electrică, sau cu una cu motor cu ardere internă, care să scoată şi un sunet puternic, în timp ce face asta?
0
1,745
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!