(VIDEO) Cum se creează dezordine în zonele verzi ale trotuarelor din Chişinău, într-un moment surprins pe Calea Ieşilor

6 Ianuarie 2022, 09:04
Redacţia PiataAuto.md
Ultimele zile, de la topirea zăpezilor încoace, am vorbit de mai multe ori despre zonele verzi ale trotuarelor recent amenajate din Chişinău, care au devenit acum răzmuiate şi peste care unii şoferi care parchează neregulamentar aleg să calce, derapând pe acolo, răscolind pământul şi aruncând toată murdăria din jur. Până şi primarul de Chişinău a ajuns să facă apel la poliţie pentru pedepsirea acestor făptaşi, or, ceea ce se lasă în urmă seamănă adeseori cu haos şi distrugere.
Ieri seară un vizitator ne-a expediat la redacţie un video filmat de el, în care a surprins o asemenea metodă de parcare, cu plin proces de creare a dezordinii, pe un trotuar de pe Calea Ieşilor. Un Mitsubishi Outlander parcase acolo pe pământ gol şi, în procesul de ieşire din acel spaţiu, a reuşit să derapeze şi să lase urme adânci de roţi. Paradoxul e că circa 100 metri mai departe există locuri de parcare amenajate, gratuite, la fel ca şi vizavi, în spaţiul mare din faţa unui centru comercial.

Din păcate, însă, în urma unor asemenea parcări, trotuarele din oraş rămân ca nişte şanţuri haotice, iar nouă tuturor ne rămâne fie să trăim într-un asemenea peisaj, fie să admitem că tot din impozitele noastre se vor cheltui alţi bani pentru reamenajări şi curăţări adiţionale. Vezi mai jos întregul moment.
0
1,151
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!