(VIDEO) Cum sună o motocicletă Ural din Moldova, cu motor modificat la 1,100 cm cubi

27 Ianuarie 2022, 19:09
Redacţia PiataAuto.md
Motocicletele Ural sunt adorate de mulţi pasionaţi, în special de cei cu predilecţie spre vehicule cu ataş, dar şi amatorii de motoare boxer, or, acest model de motocicletă are un asemenea motor, cu cilindrii amplasaţi în direcţii opuse unul altuia.
Un moldovean, însă, a modificat motorul unui asemenea Ural clasic pe care-l deţine, mărindu-i cilindreea până la 1,100 cm cubi, deci o cilindree imensă faţă de cea originală. Am discutat cu proprietarul acestui Ural şi autorul acestor modificări, pentru a afla mai multe detalii despre lucrarea sa, iar acesta ne-a promis în curând relevarea întregii istorii şi mai ales, ne-a spus că acum se mai fac lucrări la motocicletă, pentru a o aduce la starea dorită.
Între timp, însă, proprietarul acestui Ural a filmat un video în limba rusă, în care vorbeşte în special despre modificările aduse la motor şi transformarea acestuia într-unul de 1,100 cm cubi. Şi, bineînţeles, motocicleta este şi pornită în video, aşa că se poate auzi şi cum sună acest Ural din Moldova. Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţi include şi subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
1
8,504
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!