(VIDEO) Cum sună şi cum merge un ultim Mercedes-AMG GLC cu motor V8 pe o autostradă fără limită de viteză din Germania

28 Ianuarie 2022, 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes-AMG GLC 63 e unul din modelele cu adevărat fascinante din gama producătorului german, însă şi acesta va pleca în istorie în acest an, cu tot cu fascinantul său motor V8 sub capotă. Iar un următor GLC cu motor AMG nu va mai exista, întrucât următoarea generaţie, la fel ca şi C-Class W206, va adopta un sistem de propulsie electrificat pentru AMG, care va conţine un motor de doar 2.0 litri. Aşa că acum se produc ultimele GLC-uri cu motoare V8 din istorie.
Ştim că e o maşină senzaţională şi pentru că am testat-o pe propria piele când a apărut versiunea facelift, tot pe autostrăzile din Germania, iar pe site avem un articol detaliat despre senzaţiile oferite de acest model Mercedes. În video-ul de mai jos, însă se poate auzi şi cât de magnific sună acest motor V8, cât de rapid îşi schimbă el turaţiile la accelerări sau le schimbări de drepte, mai ales că e pus pe un SUV compact.
Foto: Imagine de la testul nostru drive cu Mercedes-AMG GLC 63S

Deci, video-ul de mai jos trebuie văzut neapărat cu sunet. Şi, apropo, viteza maximă pe care reuşeşte s-o atingă acest model Mercedes-AMG e una uriaşă.
0
4,616
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!