Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum sună un tractor cu motor V8 de Lexus, cu şenile, care tractează un camion Scania prin zăpadă în Rusia

26 Ianuarie 2022 - 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Da, în Rusia există un tractor cu şenile, care era la origine un simplu DT-75, dar care a fost modificat de nişte mecanici pricepuţi dintr-un sat, astfel încât să primească un motor V8 japonez, de 4.0 litri şi 300 CP, care se punea pe modele precum Lexus LS şi câteva sedanuri Toyota în unele regiuni ale lumii. Ei bine, mecanicii creatori ai acestui tractor nu s-au lăsat de el şi acum continuă să-l tot perfecţioneze atât mecanic, cât şi la confort.
Şi pentru că iarna asta e generoasă cu ninsorile în multe regiuni ale lumii, şi în satul în care trăiesc aceşti mecanici s-au adunat nămeţii. Atât de mari, încât un camion Scania mai modern, dar fără sisteme avansate de tracţiune, risca să nu poată ajunge în dealul satului, la ferma de lapte. Şi pe cât de epic sună situaţia, pe atât de lipsită de alte opţiuni e rezolvarea: tractorul. Anume tractorul e ultima soluţie care te poate ajuta în asemenea locuri din Rusia. Doar că mecanicii acestui sat au un tractor mai tare decât toate satele din Rusia, cu V8 japonez, cu cutie automată şi cu un aspect excentric.
Aşa că tocmai cu el şi au tractat Scania. Doar că cel ce manevra tractorul a uitat să cupleze demultiplicatorul de cuplu, iar astfel V8-ul s-a cam chinuit niţel, ridicând turaţii spre linia roşie. Partea frumoasă e că la asemenea turaţii tractorul cu V8 de Lexus sună magnific de frumos! Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter