Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Dacia Duster se duelează cu Lada Niva şi Suzuki Jimny în afara asfaltului

13 Ianuarie 2022 - 14:17
Redacţia PiataAuto.md
Dacia Duster a fost pusă într-un duel direct cu Lada Niva şi Suzuki Jimny în Marea Britanie, în afara asfaltului pentru a vedea care dintre cele trei modelele bugetare se descurcă mai bine în condiţii dificile.
Suzuki Jimny a venit în versiune utilitară, or, în versiune normală emisiile europene l-au înghesuit în afara pieţei. Însă substratul tehnic e acelaşi, deci se poate spune că performanţa lui e una similară cu un Jimny obişnuit, maşina având acelaţi motor de 1.5 litri pe benzină, aspirat natural, de 102 CP. Niva Legend este şi ea într-o versiune standard, cu motor de 1.7 litri şi 85 CP, iar Dacia Duster a venit în interpretare cu tracţiune 4x4 şi motor 1.5 dCi.
Suzuki şi Niva au beneficiul uno blocaje mecanice a tracţiunii integrale, în timp ce Dacia are blocaj electronic al tracţiunii, dar are deja renumele de a fi descurcăreaţă în offroad. Deci, care s-a descurcat mai bine în comparaţia britanică? Ei bine, fără a strica suspansul rezultatului final, vom zice că duelul celor 3 modele e interesant de urmărit la fiecare din categorii, deci te invităm să-l vezi mai jos şi să afli punctajele primite de cele trei maşini.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter