Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Duel cu tractare la funie între pick-up-uri americane mari, cu motoare de 8 şi 6 cilindri

27 Ianuarie 2022 - 13:53
Redacţia PiataAuto.md
Americanii adoră pick-up-urile mari, cu motoare puternice, care să dea şi senzaţia de durabilitate la cea mai nemiloasă exploatare, asta o ştim cu toţii. Şi acolo, în SUA, contează şi caii-putere, dar şi puterea de tractare la asemenea vehicule, or e important ca acestea să poată duce mult în bena lor şi eventual să poată trage după ele remorci grele.
Britanicii, însă, s-au gândit că cea mai elocventă comparaţie între 3 pick-up-uri mari cu motoare puternice, produse în ultimii ani, ar fi duelurile la funie între ele, în care două câte două, pick-up-urile s-ar trage reciproc şi ar învinge de fiecare dată cel ce poate să-şi pună mai multă putere pe asfalt. Iar alinierea au făcut-o modele impresionante. Unul din ele e un Chevrolet Silverado cu motor V8 de 6.2 litri, cu 420 CP şi 624 Nm la activ. Ford F-150 are un motor V6 de 3.5 litri, turboaspirat, care scoate 450 CP şi 691 Nm. Cel mai fascinant dintre ele, însă, pare a fi un Ram 3500, care are un motor de 6.7 litri cu 6 cilindri în linie, care scoate 420 CP, şi un cuplu demenţial de 1,457 Nm!
E clar cine ar trebui să învingă, nu? Dar mai contează şi aderenţa, şi masa proprie şi multe alte caracteristici, care fac întotdeauna astfel de dueluri aparent simpliste cât se poate de spectaculoase. La un moment dat, a fost nevoie de celelalte două pick-up-uri pentru a-l putea stăvili pe Ram, iar apoi şi învinge. Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter